Even voorstellen
LEIDER OP HET GEBIED VAN  DIENSTVERLENING

Johan van Gelder is de oprichter van First Alert Security, First Alert Brandwachten en First Alert EHBO, en binnenkort First Alert Verkeersregelaars.

In 1987 ben ik begonnen bij de Brandweer Purmerend als vrijwilliger en heb daar al mijn Brandwacht diploma's behaald en 24 jaar op de uitrukdienst gezeten waarbij heel veel praktijkervaring heb opgedaan, samen oefeningen gedraaid met het Rode Kruis, Ambulance en Politie. En tijdens opendagen de Brandweer promoten zodat de burgers inzicht kregen wat de Brandweer, Politie en Ambulance allemaal doen.

Heb Brandwacht gelopen zowel Preventie en voor Heetwerk. Preventie: uitval BMI, Evenementen, Feesten, Hotels, Beursen, Rijksmuseum.

Heetwerk: Zeeschepen, Boortorens in het Botlek, Mangat, en ander laswerkzaamheden.

Vanaf 1990 heb ik het Diploma Oranje Kruis behaald en tot heden tot tevredenheid en werk dan ook nauw samen met EHBO-verenigingen.

Vanaf 1997 ben ik in de Beveiliging begonnen en heb verschillende projecten gehad zoals Surveilleren in dierentuinen, Beveiliging Ziekenhuis, Bouw bewaking, Observatie vanuit een voertuig, Beveiliging in Hotels, Beveiliging Rijksmuseum,Evenementen,Horeca tot heden.

Vanaf 2006 Diploma Pedagogisch concierge behaald en in de praktijk met leerlingen gewerkt van 12 jaar tot 19 jaar. je weet hoe deze jongelui denkt en dat is dan een aanvulling als Beveiliger op scholen en discotheken om goed te communiceren met deze doelgroep.

In 2009 Diploma Ploegleider NIBHV behaald om sturing te geven aan BHV-ers in scholen en bedrijven

In 2010 Diploma BMI ( Brandmeldinstalatie) zodat als een brandalarm komt dat je het bediening paneel van de BMI kan inschakelen en uitschakelen van verschillende groepen.

In 2012 Certificaat Preventiemedewerker (NIBHV)

In 2012 Diploma BHV Instructeur EHBO en BHV Instructeur Brand & Ontruiming van het (NIBHV) waarbij ik op scholen de cursus BHV en herhaling BHV heb gegeven.

In 2017 het Certificaat VCA-Vol ( Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden) en het Certificaat DLP ( Deskundig Leidinggevende Projecten)

In 2017 het certificaat EHBDD ( Eerste Hulp Bij Drank en Drugs )

In Januari volgt de Opleiding Coordinator Evenenmenten en Horeca beveiliging.Johan van Gelder